De gratis marktplaats voor woningruil advertenties
 Toplinks
- Makelaars.startpagina.nl
- Klikklik.nl - startpagina

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl


 
 Advertenties
Woningruil
Ik heb een maisonnette woning in Rijnsburg.Wil graag ruilen met een gelijkvloerse woning met ieder geval drie slaapkamers In de buurt van irislaan in oestgeest Mijn huur is 600 euro. Mijn huur mag niet hoger dan 600 euro.Indien u interesse heeft graag contact opnemen met inge.
Prijs: NVT

Soort: Aangeboden
Regio: Zuid-Holland
Datum: 05-02-2020
U naar Almere Stad, ik naar Almere Haven
Ruime 3 kamer seniorenwoning/hoekhuis met voor- en achtertuin en carport. Wordt alleen verhuurd aan ouderen vanaf 55 jaar en zonder inwonende kinderen. Woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer op begane grond en ruime kamer op 1e verdieping met overloop. Totaal 86 m2. Huur € 628,-. Gevraagd seniorenappartement op 1e etage, liefst in Haven, bv Sluis, Zandwierde, Nieuwstraat.
Prijs: € 628,00

Soort: Aangeboden
Regio: Flevoland
Datum: 04-02-2020
Woningruil binnen Amsterdam
Ik heb prachtig mooie 2 kamer woning met panorama uitzicht op natuur in amsterdam nieuw west/osdorp. Met lift en grote balkon. 50m2 huur: 556 euro incl. Geen bovenburen. Met tram en winkelcentrum vlakbij. 55 plus woning van Ymere Ik zoek 2 kamer woning in amsterdam oud west, westerpark, staadsliedebuurt, of andere stadsdelen. 50 m2 700 euro inclusief.
Prijs: Niet opgegeven

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Holland
Conditie: Nieuw
Datum: 09-01-2020
Woningruil gevraagd U naar Raamsdonksveer NB Ik naar Almere
Ik ben op zoek naar een woningruil. Ik heb een eengezinswoning in Raamsdonksveer NB met 3 slaapkamers en een zolder met ruime voortuin en achtertuin. De woning ligt gelegen aan een park dus vrij uitzicht. Wegens heimwee zou ik graag terug naar Almere willen. Mijn voorkeur voor een woningruil gaat dan ook uit naar. Ook een eengezinswoning met 3 slaapkamers minimaal, en zolder. Almere buiten Stripheldenbuurt eilandenbuurt ...
Prijs: € 670,00

Soort: Gevraagd
Regio: Flevoland
Datum: 04-01-2020
Woningruil
Hallo Ik woon in Drenthe, in Hoogeveen en wil graag woningruil doen naar Mijdrecht en omgeving. Ook is er een vergoeding mogelijk. Laat me weten als u geïnteresseerd ben. Mvg
Prijs: € 477,00

Soort: Aangeboden
Conditie: Gebruikt
Datum: 02-01-2020
Woningruil Oosterhout wij willen naar een klein dorp
Woningruil Oosterhout Noord Brabant aangeboden 4 kamer eengezinswoning gelegen op een hoek in kindvriendelijke buurt huurprijs 570,- Gezocht eengezinswoning in klein dorp tot 650,- huurprijs maximaal ook in Zuid West Brabant alleen. Meer info stuur dan een reaktie (pb) m.v.g.
Prijs: Niet opgegeven

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Brabant
Datum: 27-12-2019